Néhány szolgáltatásunk részletesen:

irodai növények, növénydekorációk

rendszeres fűnyírás

gyepszellőztetés

tavaszi indító gyeptrágyázás

gyep gyomirtó szeres kezelése

teljeskörű növényvédelem

golf green

 

Szolgáltatásaink

Nem tudja milyen növényt válasszon irodájába? A takarítónő túllocsolja a növényeket? Nincs, aki lenyírja a füvet vagy megmetssze a rózsát? A Fürge Füge megoldja problémáját!

KERTGONDOZÁS:

A kertfenntartást minden kertre külön elkészített terv alapján végezzük, Budapest és környékén ingyenes helyszínfelméréssel. Előzetes kertfelmérés során számba vesszük a növények állapotát, korát a kert nagyságát és kitettségét. Árajánlatunk tartalmazza a szükséges növényvédő szereket, a tavaszi és őszi tápanyag-utánpótlást, valamint a kertben keletkező hulladék elszállítását. A kertgondozás részeként elvégezzük az öntözőrendszerek tavaszi beüzemelését és a szezon végi téliesítését. A gyepfelületeket minden kertben tavasszal és/vagy ősszel gyepszellőztetjük. Megpróbáljuk megakadályozni a fű gyomosodását, a moha terjedését. A kertgondozás és a növényvédelmi munkák során nagy gondot fordítunk a környezet védelmére, és nem utolsó sorban olyan emberek végzik a kerti munkákat, akiknek a végzettsége kertész. A kert továbbfejlesztéséhez tanácsokat adunk és segítünk elvégezni azokat.

IRODAI NÖVÉNYÁPOLÁS:

Másik fő tevékenységi körünk az irodai növények ápolása. Heti vagy havi rendszerességgel vállaljuk a beltéri növények gondozását. Sok iroda, lakás télen gyakran túlfűtött, nyáron pedig a klímaberendezések működése miatt a szobanövények alapos igénybevételnek vannak kitéve. A növények nagyon különbözően reagálnak ezekre a körülményekre. Mi tudunk olyan irodai növényeket ajánlani, melyek jól alkalmazkodnak ezekhez a feltételekhez. Ha megbízást kapunk a rendszeres ápolásra, sok esetben már azzal, hogy rendszeresen mindig megfelelő vízmennyiséggel és tápanyaggal vannak a növények ellátva, egészen máshogyan fognak kinézni.