Fürge Füge Kft

Kezdőlap / 

Van egy vágyunk: szeretnénk az Ön kertésze lenni. Ha azok leszünk, mindent megteszünk azért, hogy Ön a legjobban érezze magát a saját környezetében: hogy tökéletes szép kertje legyen, és irodájában mindig csodálatos növények várják.

Nem lehet mindenki kertész: ahogy a titkárnőről nem szabad elvárni, hogy ápolja az irodai növényeket, Öntől sem azt, hogy a munkája mellett a kertet szépítgesse. Éppen ezért érdemes ránk bíznia! Felkészült kertészeink segítenek abban, hogy megvalósítsuk bármilyen ötletét, vagy épp ellenkezőleg saját kertészeti tapasztalatainkból mi adhatunk Önnek új ötleteket, így időt és pénzt takarít meg, miközben álomszép környezetben élhet.

Mi lassan 10 éve foglalkozunk kültéri és beltéri növényápolással Budapesten és környékén. Több mint 50 cég irodájában gondozzuk a virágokat. Ismerjük a növényvédő szereket, a tápoldatokat, a jó virágföldet. Az irodai növények átültetése mindennapi munka számunkra.

Vállaljuk növényfal kialakítását beltéri környezetben. Dekorációkat, élő vagy szárazvirágból sőt, egyéb alkalmi, karácsonyi dekorációt is készítünk. Otthon vagyunk kertgondozásban, a kerti növények ápolásában. Jól felszereltek vagyunk, motoros gépeink vannak minden kerti munkához, fűnyíró kistraktorunkkal nemcsak nagyobb területek fűnyírását, de téli hóeltakarításban is segíthetünk. Rugalmasak vagyunk: olyan gyakorisággal és abban az időpontban végezzük a növényápolást, ahányszor és amikor Ön kéri, vagy ahogy a növény igényli.

Szeretnénk mi lenni az Ön kertésze.

Kattintson ide, és találkozzunk!

Azonnali ajánlatkéréshez kattintson!

Ajánlatkérése nem kötelez semmire, előzetes, ingyenes felmérést végzünk

Miért válasszon minket?

Önnek olyan csapatra van szüksége, akik a növényekkel kapcsolatos minden kérdésére tudnak megoldást nyújtani.

Megbízható csapat

Minden munkatársunk rutinos kertész, sok év tapasztalattal.

Szakértelem

Csapatunk vezetője tapasztalt kertészmérnök, maximális szakmai rutinnal.

Környezetvédelem

Szémunkra elsődleges a környezetünk védelme, és az Ön kertjére is vigyázni fogunk!

Rugalmasság, mobilitás

Budapesten és környékén mindenhol dolgozunk

Segítségre van szüksége
kerti vagy irodai növényeinek ápolásához?

Képzett, rutinos szakembereink segítenek növényekkel
kapcsolatos problémái megoldásában. Levesszük a válláról a kertgondozás terhét!

Friss hírek, blogposztok

Cikkeinkben a kertek, díszkertek gondozásához, valamint az irodai növények gondozásához is nyújtunk tippeket, ötleteket.