Növények, kaspók

Kezdőlap / 

Szép növény, szép kaspó.  Egy növénynek, virágnak a megfelelő cserép, kaspó, növénytartó olyan, mint egy nőnek a hozzá illő ruha kiválasztása. Nem csak egyszerűen a jó méret kiválasztásáról van szó, hanem arról is, hogy például egy lecsüngő, szétterülő levelű növény egy magas kaspóban sokkal jobban mutat, kiemeli a növény alakját, habitusát. Míg a földön más cserépben valószínűleg csak a levelein taposnánk. A jól kiválasztott, szép kaspó bizony nagyon sokat dob virágaink dekorációs értékén. 

Mi elsősorban modern, műanyag kaspókat javaslunk, ezek a kaspók fényesek akárcsak a kerámia kaspók, mégis könnyűek, elegánsak. Ezekben a legkülönlegesebb növények is remekül érzik magukat, és megfelelő gondozás mellett szépen fejlődnek. A nagyobb kaspóink guruló lábakkal vannak felszerelve, hogy mozgathatók legyenek, sőt UV-állók, ezért nem fognak a színükből veszteni. A nálunk vásárolt növényekre pedig 1 hónap cseregaranciát nyújtunk: ha bármi baja lenne, azonnal cseréljük, ha pedig rendszeres növényápolást kér tőlünk, akkor folyamatos garanciánkat élvezheti.

Hívjon minket, szívesen találkozunk Önnel, és a lehető legjobb megoldást kínáljuk arra, hogyan tudja megszépíteni az irodáját csodaszép növényekkel és kaspókkal.

Kattintson most!

Azonnali ajánlatkéréshez kattintson!

Ajánlatkérése nem kötelez semmire, előzetes, ingyenes felmérést végzünk

Miért válasszon minket?

Önnek olyan csapatra van szüksége, akik a növényekkel kapcsolatos minden kérdésére tudnak megoldást nyújtani.

Megbízható csapat

Minden munkatársunk rutinos kertész, sok év tapasztalattal.

Szakértelem

Csapatunk vezetője tapasztalt kertészmérnök, maximális szakmai rutinnal.

Környezetvédelem

Szémunkra elsődleges a környezetünk védelme, és az Ön kertjére is vigyázni fogunk!

Rugalmasság, mobilitás

Budapesten és környékén mindenhol dolgozunk

Segítségre van szüksége
kerti vagy irodai növényeinek ápolásához?

Képzett, rutinos szakembereink segítenek növényekkel
kapcsolatos problémái megoldásában. Levesszük a válláról a kertgondozás terhét!

Friss hírek, blogposztok

Cikkeinkben a kertek, díszkertek gondozásához, valamint az irodai növények gondozásához is nyújtunk tippeket, ötleteket.