Referenciák

Kezdőlap / 

Ustream/IBM

Budapest

A Ustream Kft. Andrássy úti irodáját teljes egészében mi rendeztük be növényekkel, színes kaspókkal. Azóta is rendszeresen ápoljuk a növényeket náluk.

Ezeket a növényápolási feladatokat látjuk el az irodában:

  • hetente tápoldatozzuk a növényeket
  • tisztántartjuk a növényeket és a kaspókat is
  • metszük, alakítjuk a növények lombját
  • garanciálisan cseréljük a növényeket

Kulcs-Soft Nyrt.

Budapest, II. kerület

10 éve ügyfelünk, Budapesten a II. kerületben. Nagy kihívást jelentett számunkra az informatikusok fényben szűkölködő irodáinak otthonosabbá tétele növényekkel. Karácsonyra és egyéb alkalmakra gyakran rendelnek tőlünk vágott virágot, adventi koszorút, cserepes növényeket, és kaspókat. A kis mikulásvirágok egész decemberben díszítik az asztalokat. Többször szállítottunk már hozzájuk virágdekorációt a recepcióra, tárgyalókba.

Haworth Hungary

Budapest III.kerület

Budapesten a Graphisoft Parkban a Haworth Kft. elvárása az volt, hogy modern környezethez illeszkedő kaspókkal és növényekkel rendezzük be irodájukat. Lechuza kaspókba ültetett növényeink hamar elnyerték tetszésüket. Egzotikus kiszélesedő törzsű elefántláb növényeket ültettünk magas önöntözős Lechuza kaspókba. Az irodát nem csak berendeztük növényekkel, hanem rendszeresen járunk a növényeket ápolni is.

Aionnext Kft.

Budapest, IV. kerület|

A cég számára fontos volt, hogy igényes és egészséges környezetet biztosítson munkatársai számára, ezért irodájuk növényesítését ránk bízták. Hétvégente heti rendszerességgel végezzük a növényápolást, mert azt kérték, hogy munkaidőn kívül gondozzuk a virágaikat. Sok fény nem jut be az irodákba, nyáron pedig a klíma fújja a hideg levegőt, azonban néhány futónövény jól bevált itt is.

Organica Waters

Budapest, IX. kerület

IX. kerületi irodájukban több száz növény ápolását végezzük hetente. Hétvégén munkaidőn kívül locsolunk, ültetünk, hogy senkit ne zavarjunk. Mivel rengeteg hely van a növények számára, sok új növényt szaporítunk, a nagyobbakat átültetjük. Így folyamatosan egyre több növény van az iroda ablakaiban, és a növénytartókon. Igyekszünk dzsungellé varázsolni az irodát, hogy a belépő vendégeket elkápráztassuk.

Polifoam Kft.

Budapest, IX. kerület

A növények átültetését, a nagyobb karbantartások elvégzését bízzák ránk. Egy évben néhány alkalommal megyünk hozzájuk rendbetenni a növényeket. A bejárat előtti ágyás kialakítását is mi csináltuk néhány éve, egynyári növényekkel, begóniával, cseppecske virággal és porcsin rózsával ültettük be. A porcsin rózsa különösen szépen virágzott, és nagyon jól bírta a nyári forróságot is.

Quince Zrt.

Hetente friss vágott virágot szállítunk belvárosi irodájukba. Szezonálisan mindig más virágot viszünk a vázákba, a virágokat közvetlen a virágpiacon szerezzük be. A vázákban ezek a virágcsokrok, egy hét alatt semmit nem vesztettek frissességükből, ha tőlünk rendel virágot biztos lehet benne, hogy abban az időpontban szállítjuk a virágokat, amikor Ön kéri és több héten át díszítik irodáját, lakását.

Symport Zrt.

Budapest, III. kerület

Lechuza virágládákban és nagy kaspóban szállítottunk növényeket nekik. Heti rendszerességgel megyünk azóta is gondozni virágaikat, szükség szerint ültetjük, tápoldatozzuk. Segítettünk a növényeket szállítani, és elhelyezni, amikor új irodába költöztek. A karácsonyi kaktuszok egy évben többször is virágzanak náluk. Földszinti irodájukban nincs sok fény, de a Ficusok és a vitorlavirágok nagyon szépen fejlődnek.

Sophos Hungary Kft.

Havonta járunk hozzájuk az irodai növényeket ápolni, amikor nagyobb irodába költöztek mi szállítottuk a növényeket és gondoskodtunk új növényekről. A különböző Lechuza növénytartók (kaspók, virágládák) a Sophosnál is nagyon jól beváltak, az önöntöző segíti a virágok locsolását. A nagyobb zöld álló növények és az ablakokban, íróasztalokon elhelyezett kisebb növényekkel az iroda barátságosabbá tétele volt a cél.

Rexel Magyarország

Fót

Fóton az Ipari Parkban lévő irodáikban szerették volna, hogy külföldi vendégeiket igényesen kialakított környezetben fogadhassák, így főszerep jutott a növényeknek is. A tárgyalóban csavart törzsű Ficus benjamina-kat helyeztünk el, melyek koronáját rendszeres metszéssel alakítjuk gömb formára. Ezek a magas törzsű Ficusok különleges törzsükkel és szép lombjukkal elegáns hatást kölcsönöznek minden beltérben.

Volvo Hungary Kft.

Óriás növényeik átültetése, új virágládák és növénytartók beszerzése volt feladatunk. Évente egy-egy újabb kertészeti feladattal bíznak meg minket. Szürke és fehér Elho és Lechuza növénytartókat szállítottuk a Volvo-nak, melyek tökéletesen illettek a cég arculatához. Az idős, nagy növények metszése, és átültetése után nem lehetett felismerni a régi növényeket, úgy megszépültek.

Pannonbau Kft.

Budapest, XIV. kerület

XIV. kerületi irodájukban rendszeresen megyünk gondozni a növényeket. Minden évben mi készítjük a karácsonyi asztaldíszt a tárgyalójukba. Az ünnepekre mikulás virágok kerülnek az asztalokra. Más virágos növények sem hiányoznak a cégnél, az ablakokban orhideák ontják lila virágaikat. A futónövényeket moha karóhoz rögzítjük, vagy a falra futtatjuk.

Sylvester János Református Gimnázium

Több iskolának is dolgozunk, hetente megyünk füvetnyírni és locsolni, ha kell. Vállaljuk gyerekbarát kertek kialakítását és gondozását. A fűnyírás nagyobb területeken sem okoz problémát számunkra, fűnyírótraktorral több 1000 m2 -es területeket is néhány óra alatt lenyírunk. Motoros lombfúvónkkal és profi, nagy hatékonyságú eszközeinkkel tisztán tartjuk a műfüves focipályát. A keletkezett kerti hulladékot elszállítjuk.

GGIS Nemzetközi Iskola

Iskola Igazgatója mondta rólunk:

A Fürge Füge abszolút ügyfél-orientált, rendkívül megbízható, alapos munkát végző, számos különböző területen felkészült cég. Amíg a Fürge Füge létezik, addig biztosan az ő szolgáltatásaikat vesszük igénybe iskolánk kertjének és parkjának gondozásához.

Kertjükben mi terveztük és üzemeltetjük az öntözőrendszert, mi végezzük az egész éves kertfenntartást is az iskolának. A gyerekeknek zöldséges kertet és madárbarát kertet készítettünk.

Társasházak Budapest teljes területén

Több kisebb nagyobb társasház kertjét gondozzuk, heti, kétheti rendszerességgel tavasztól őszig Budapest különböző pontjain. Többféle fűnyírónk, gyepszellőztető gépünk, fűkaszánk és szegélyvágónk van, hogy a különböző igényeknek megfeleljünk. Változatos, szép mégis szívós növényeket válogatunk a társasházak számára. Segítünk nagyobb parkok gondozásában és pályázatok készítésében.

ENSZ Budapest

Exkluzív díszkertjük fenntartását, virágos ágyások kialakítását, gyomlálását, új növények ültetését heti rendszerességgel több éven át végeztük a II. kerületben az ENSZ kertjében, egy közbeszerzési pályázat keretében. Kivágtuk a kiszárad veszélyessé vált diófát, az ágyásokba egynyári növényeket ültettünk és rendben tartottuk az irodai növényeket is. A kerti hulladékot minden héten elszállítottuk, hogy ne maradjon a kertben.

Coat Cérnagyár

Budapest, IV. kerület

Évente néhány alkalommal nagyobb kertészeti munkák elvégzését, fűkaszálást, veszélyes fák kivágását bízzák ránk. A cégnél szigorú tűzvédelmi és munkavédelmi szabályoknak megfelelően kell dolgoznunk. Gyakran határidősek a kertészeti munkák, néha hétvégén vagy ünnepnap kell elvégezni a fűnyírás, kertgondozást. A gyár területe több 1.000m2 füves, fás, bokros területekkel.

Assono Magyarország Kft.

Heti rendszerességgel egész évben ápoljuk kertjüket a XIV. kerületben. Az öntözőrendszert tavasszal beüzemeljük, a fúvókákat beállítjuk, ha kell cseréljük, javítjuk. Ősszel a fagyok beállta előtt kompresszorral kifújjuk a vizet az öntözőrendszerből, és téliesítjük a kerti csapokat. A füvet tavasszal szellőztetjük és trágyázzuk, nem csak kertben, hanem az utcán is nyírjuk a füvet. Télen a járdák síkosság mentesítése és a hólapátolás a feladatunk.

Premed Pharma Kft.

Budaörsön az Ipari Parkban fél hektáros kertjüket gondozzuk 7 éve. A környezetvédelemre nagy gondot fordít a cég, a kertészeti hulladékot komposztáljuk, a madaraknak pedig téli etetők vannak kihelyezve. Az idős tölgyfákat többször kellett már visszavágnunk, gallyaznunk, minden évben ültetünk új fát is. Régóta elégedett ügyfelünk. Büszkék vagyunk, hogy nekik dolgozhatunk.

Azonnali ajánlatkéréshez kattintson!

Ajánlatkérése nem kötelez semmire, előzetes, ingyenes felmérést végzünk

Miért válasszon minket?

Önnek olyan csapatra van szüksége, akik a növényekkel kapcsolatos minden kérdésére tudnak megoldást nyújtani.

Megbízható csapat

Minden munkatársunk rutinos kertész, sok év tapasztalattal.

Szakértelem

Csapatunk vezetője tapasztalt kertészmérnök, maximális szakmai rutinnal.

Környezetvédelem

Szémunkra elsődleges a környezetünk védelme, és az Ön kertjére is vigyázni fogunk!

Rugalmasság, mobilitás

Budapesten és környékén mindenhol dolgozunk

Segítségre van szüksége
kerti vagy irodai növényeinek ápolásához?

Képzett, rutinos szakembereink segítenek növényekkel
kapcsolatos problémái megoldásában. Levesszük a válláról a kertgondozás terhét!

Friss hírek, blogposztok

Cikkeinkben a kertek, díszkertek gondozásához, valamint az irodai növények gondozásához is nyújtunk tippeket, ötleteket.